TEXEL STEUNT 2023

Lieve allemaal, het is bijna niet te geloven, maar we hebben €25.714,00 opgehaald met Texel Steunt. €25.714,00! Na 55 uur radiomaken worden we daar echt wel even stil van. Zoveel geld en dat allemaal voor Texelgezinnen, Het huis van tante Jans en het Tesselhuus, drie goede doelen op Texel. Bij deze onze grote dank aan iedereen die op wat voor manier dan ook heeft meegeholpen om dit tot een succes te maken. We zijn er ontzettend blij mee en iedereen ontzettend dankbaar voor!
 
Remco, Gio & het team

EINDSTAND

€25.714,00

SPONSOREN

VERZOEKJE, BERICHTJE OF DONATIE

VERZOEKJE, BERICHTJE

OF DONATIE

Wil jij tijdens de uitzending een liedje aanvragen, een berichtje achterlaten of eenmalig een donatie doen? Druk dan op onderstaande knop of kom langs bij het Glazen Paleis en doe daar jouw donatie! 

STEUN OOK!

JOUW EIGEN ACTIE

Heb jij met jouw eigen actie geld opgehaald voor Texel Steunt? Kom langs bij het Glazen Paleis en doe daar jouw donatie of maak het bedrag over op: NL68 RABO 0362581533 t.n.v. ‘Stichting Lokale Omroep Texel’ o.v.v. ‘Donatie Texel Steunt’. 

Bedankt namens de organisatie van Texel Steunt en de goede doelen!

WAT KUN JE DOEN?

WAT KUN JE DOEN?

GOEDE DOELEN

TEXELGEZINNEN

Texelgezinnen is een stichting op het eiland die Texelse gezinnen een steuntje in de rug biedt als daar tijdelijk behoefte aan is. Dat kan door allerlei omstandigheden zijn; er wordt zonder oordeel hulp geboden totdat een gezin weer op eigen kracht kan functioneren. Texelgezinnen wordt gedragen door Cintha Stiekema en Bianca Polderman. Zij zijn beiden bekend met pleegzorg en beschikken over een groot netwerk aan vrijwilligers op het eiland op wie ze een beroep kunnen doen om Texelse gezinnen bij te staan als daar een zetje in de rug nodig is.

HET HUIS VAN TANTE JANS

HET HUIS VAN

TANTE JANS

Het Huis van Tante Jans is een woonvoorziening in De Tuunen aan de oostkant van Den Burg. De woonvoorziening bestaat uit tien individuele zorgwoningen van Woontij voor mensen met dementie. Ook is er een centrale woning met gemeenschappelijke keuken en een eet-/huiskamer. Het Huis van Tante Jans wordt gedragen door Jolanda van Tunen en Miranda Schraag. Samen met hun team aan medewerkers geven ze 24 uur per dag professionele zorg aan de bewoners. Het idee van Het Huis van Tante Jans is dat mensen die dementerend zijn met hun partner beschut wonen op een plek waar ze zich veilig en comfortabel voelen.

INITIATIEFNEMERS

GIOVANNI COEVERT

Giovanni begon op zijn negende bij Radio Texel en heeft sindsdien aan verschillende programma’s meegewerkt. Hij heeft op zaterdagmiddag zijn eigen programma (Live Met Gio!) en hij heeft al verschillende keren meegewerkt aan grote live-uitzendingen zoals de Ronde om Texel, de Texel Halve Marathon, de Zestig van Texel en live-uitzendingen van de Waanzin en de Wampex 2.0. Gio is ook graag in touw met de camera. Hij is hiermee geregeld op pad om gebeurtenissen op Texel vast te leggen. Bij helium.tv is hij de duizendpoot die regisseert, filmt en alles aan elkaar plakt. En niet te vergeten; hij is ook leerling op de OSG in Den Burg.

REMCO KOELEWIJN

Remco Koelewijn zit sinds 2020 als vrijwilliger bij Radio Texel. Remco komt van oorsprong uit Rotterdam, maar komt van kinds af aan al op Texel omdat zijn ouders fervente Texelgangers zijn. Remco is leraar in het basisonderwijs en staat sinds augustus 2020 bij De Bruinvis in Oudeschild voor de klas. Hij heeft daar groep 7/8 onder zijn hoede. Voordat hij naar Texel kwam, werkte Remco al bij als leerkracht bij een paar basisscholen aan de overkant. Daar maakt hij eerder ook al radio. Bij Radio Texel heeft Remco elke woensdagavond zijn eigen programma (Breek De Week). Na zijn intrede werkte hij ook meteen mee aan de grote uitzendingen van onder meer de Ronde om Texel, de Texel Halve Marathon, de Zestig van Texel en de Waanzin.

PROGRAMMA

Geen schema's geselecteerd

HOODFSPONSOREN

SPONSOREN

0%