Sport

‘Zesde man’ moet het verschil maken

today24 maart 2023 21

Achtergrond

De zaalvoetballers van Texel’94 spelen zaterdag om 17:30 uur een belangrijke wedstrijd in de strijd om handhaving in de eredivisie. In de TXL sporthal nemen de Texelaars het op tegen VNS United uit Amsterdam.

Texel staat met 11 punten op de zesde plek in poule B van de Eredivisie en moet nog twee plaatsen stijgen om nacompetitie te ontlopen. Op plek vijf staan RKAV Volendam en AGOVV Apeldoorn met respectievelijk 12 en 13 punten. Texel’94 en VNS United zijn erg aan elkaar gewaagd. De uitwedstrijd werd met 1-0 verloren en eerder in het seizoen (in de eerste fase) werd op Texel met 4-3 gewonnen. “Een volle TXL sporthal die als ‘zesde’ man fungeert kan het verschil gaan maken zaterdag”, roept Jesper Arkenbout mensen op om te komen kijken.

Texelse Courant

Geschreven door: Remco Koelewijn


Vorig bericht

Texel

Texel doet mee aan NK Tegelwipactie

Met de start van de lente, begint ook het NK Tegelwippen. Dit is hét moment om de tuin te vergroenen. Elke inwoner van Texel kan meedoen door tussen 21 maart en 31 oktober tegels te wippen en daar groen voor in de plaats te zetten. Deelnemers worden beloond met een zaadmengsel Texelse bloemzaden. De tuin met het mooiste resultaat maakt kans op een houten regenton. Hollands Kroon werd in 2022 […]

today23 maart 2023 13

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%