Overig

Workshop natuurfotografie voor Texelse jongeren

today25 maart 2023 37

Achtergrond

Op zaterdag 8 april, zondag 9 april, zaterdag 13 mei en zondag 14 mei geeft Stichting KidzKlix workshops natuurfotografie voor jongeren. De deelname is gratis. Je kan je opgeven via Activiteiten (acttexel.nl). Deze workshops worden mogelijk gemaakt door de gemeente Texel.

De jongeren gaan samen met een professionele natuurfotograaf een natuurgebied op Texel bezoeken. De jongeren krijgen allemaal hun eigen fotocamera te leen. Het doel is om mooie natuurvondsten te fotograferen. Onze fotografen vertellen bij alles wat ze vinden leuke en leerzame informatie. Zij kennen de natuur op hun duimpje. De fototechniek is bijzaak, maar ze helpen de jongeren natuurlijk allemaal bij het maken van een mooie scherpe foto. Beleving van de natuur en de dieren staat voorop, niet de techniek. De Nikon S33 cameraatjes die wij gebruiken zijn hier zeer geschikt voor.

Naderhand gaan we de mooiste foto’s sorteren en presenteren die dezelfde dag nog aan de jongeren. We leggen dan uit waarom het een goede foto is en vertellen nogmaals iets over wat je op de foto ziet. De jongeren kunnen een winnaar kiezen en die ontvangt dan een prijs.

De workshop vindt plaats in en rondom het natuurcentrum de Marel op Texel. De lunch is bij de workshop inbegrepen.

Geïnteresseerd? Geef je dan snel op via Activiteiten (acttexel.nl)

Geschreven door: Remco Koelewijn

Soortgelijke berichten

Overig

Berichtenbox

Sinds kort zijn we bezig met een berichtbox waar je een bericht kunt achterlaten. De pagina is te bezoeken via de onderstaande link. Klik op chat en je word naar de pagina geleid. https://www.radiotexel.nl/chat/  

today18 november 2023 15

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%