Overig

VVV Texel tekent voor 10 jaar bij

today22 maart 2023 14

Achtergrond

Vorige week tekenden Frank Spooren, directeur VVV Texel, en Joke de Boer namens Kantoorpand Emmalaan BV een nieuwe huurovereenkomst. Daarmee is de samenwerking verlengd voor nog eens 10 jaar.

Het in mei 1993 opgeleverde gebouw aan de Emmalaan is een gezamenlijk project van VVV Texel, TESO, de gemeente en het Texelse bedrijfsleven. Dit jaar viert het pand dus haar 30-jarig jubileum. Het gebouw is na de aanpassing van het interieur mooier dan ooit en nog steeds representatief!

Na eerdere pilots, zoals de bakfiets met het ‘info on the go’ concept op evenementen en markten, is de conclusie vorig jaar getrokken (ondersteund door eerder genoemde aandeelhouders) dat de huidige locatie nog immer de beste optie is. Zowel financieel als praktisch en met voldoende toekomstperspectief in de huidige snel veranderende markt.

Voor VVV Texel is het in 2023 dit jaar dubbel feest! Naast het 30-jarig jubileum van het pand bestaat VVV Texel dit jaar 125 jaar.

Texelse Courant

Geschreven door: Remco Koelewijn


Vorig bericht

Sport

Pupillentoernooi op velden van SV De Koog

Op de velden van SV De Koog aan de Boodtlaan in De Koog wordt komende zaterdag 25 en zondag 26 maart de 24ste editie van het Bregkoog-pupillentoernooi gehouden. Het deelnemersveld bestaat komend weekend uit pupillen van Ajax, Excelsior, Sparta, KV Mechelen, RC Genk, Legmeervogels en pupillen van Texel’94. De wedstrijden beginnen zaterdag 25 maart om 9:30 uur en duren tot circa 15.45 uur. Op beide velden (het hoofdveld en het […]

today20 maart 2023 77

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%