Overig

VVV Texel tekent voor 10 jaar bij

today22 maart 2023 24

Achtergrond

Vorige week tekenden Frank Spooren, directeur VVV Texel, en Joke de Boer namens Kantoorpand Emmalaan BV een nieuwe huurovereenkomst. Daarmee is de samenwerking verlengd voor nog eens 10 jaar.

Het in mei 1993 opgeleverde gebouw aan de Emmalaan is een gezamenlijk project van VVV Texel, TESO, de gemeente en het Texelse bedrijfsleven. Dit jaar viert het pand dus haar 30-jarig jubileum. Het gebouw is na de aanpassing van het interieur mooier dan ooit en nog steeds representatief!

Na eerdere pilots, zoals de bakfiets met het ‘info on the go’ concept op evenementen en markten, is de conclusie vorig jaar getrokken (ondersteund door eerder genoemde aandeelhouders) dat de huidige locatie nog immer de beste optie is. Zowel financieel als praktisch en met voldoende toekomstperspectief in de huidige snel veranderende markt.

Voor VVV Texel is het in 2023 dit jaar dubbel feest! Naast het 30-jarig jubileum van het pand bestaat VVV Texel dit jaar 125 jaar.

Texelse Courant

Geschreven door: Remco Koelewijn

Soortgelijke berichten

Overig

Berichtenbox

Sinds kort zijn we bezig met een berichtbox waar je een bericht kunt achterlaten. De pagina is te bezoeken via de onderstaande link. Klik op chat en je word naar de pagina geleid. https://www.radiotexel.nl/chat/  

today18 november 2023 15

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%