Gemeente

Vergadering van de raadscommissie op 5 april 2023

today03 april 2023 21

Achtergrond

Woensdag 5 april om 19.30 uur, vergadering van de raadscommissie in de raadszaal.

Thema’s en agendapunten onder andere:
– Texel Zoo.
– Regionale samenwerking Sociaal Domein.
– Legesverordening 2023, eerste wijziging.

De agenda kan nog wijzigen. De actuele agenda, maar ook andere informatie over de gemeenteraad (de raadsleden, brieven aan de raad, raadsbesluiten en moties et cetera) is altijd te raadplegen via www.texel.nl/gemeenteraad.

U kunt deze vergaderingen bijwonen in de raadszaal of thuis volgen via de website www.texel.nl/uitzendingraad en via Radio Texel (FM 106-1, kabel 98,5).

Alle informatie over agenda’s, vergaderstukken en meer informatie over de raad/raadscommissie staat op de website www.texel.nl/gemeenteraad.

Heeft u vragen of wit u meer weten? Neem contact op met de raadsgriffier Marit de Porto (e-mail griffier@texel.nl, telefoon 06-552 704 68).

Gemeente Texel

Geschreven door: Remco Koelewijn


Vorig bericht

Nederland

Inflatie daalt flink

De inflatie is in maart hard gedaald, vooral doordat de energie- en brandstofprijzen flink lager zijn dan een jaar geleden. Veel andere producten zijn juist een stuk duurder. In maart was de inflatie volgens een voorlopige berekening van het Centraal Bureau voor de Statistiek 4,4 procent. Een maand eerder was de inflatie nog 8 procent. Het is de laagste inflatie sinds oktober 2021. De daling komt niet onverwacht. In het […]

today31 maart 2023 11

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%