Nieuws

Strandhuiseigenaren paal 15 moeten nog even geduld hebben

today31 maart 2023 24

Achtergrond

De particuliere strandhuisjes mogen vanaf zaterdag 15 april het strand weer op. Eigenaren van particuliere strandhuisjes ter hoogte van paal 15 moeten echter nog even geduld hebben vanwege de laatste suppletie werkzaamheden. De verwachting is dat deze werkzaamheden uiterlijk 25 april zijn afgerond.

De afgelopen periode hebben er zandsuppletie werkzaamheden plaatsgevonden voor de Noordzeekust. Dit voor de ophoging van het strand en om de kustlijn op zijn plaats te houden. Suppletie werkzaamheden zijn sterk weersafhankelijk.

De Texelse strandhuisjes zijn uitsluitend bestemd voor dagrecreatie en worden alleen gebruikt om strandspullen in op te slaan.

Gemeente Texel

Geschreven door: Remco Koelewijn


Vorig bericht

Nieuws

Lancasterdijk weer dicht voor autoverkeer

De Lancasterdijk is weer afgesloten voor alle autoverkeer.  Begin december werd de binnendijkse weg, normaal gesproken alleen toegankelijk voor voetgangers en fietsers, tijdelijk opengesteld voor eenrichtingsverkeer vanaf de Stengweg, tot de Stuifweg. Dat gebeurde op verzoek vanuit De Cocksdorp, tijdens de dorpenronde, om daarmee de verkeersdruk op de Stengweg te verminderen. Nu het broedseizoen is aangebroken en de werkzaamheden aan de Postweg volgens de gemeente goed vorderen, is gemotoriseerd verkeer […]

today31 maart 2023 18

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%