Sport

Pupillentoernooi op velden van SV De Koog

today20 maart 2023 77

Achtergrond

Op de velden van SV De Koog aan de Boodtlaan in De Koog wordt komende zaterdag 25 en zondag 26 maart de 24ste editie van het Bregkoog-pupillentoernooi gehouden.

Het deelnemersveld bestaat komend weekend uit pupillen van Ajax, Excelsior, Sparta, KV Mechelen, RC Genk, Legmeervogels en pupillen van Texel’94. De wedstrijden beginnen zaterdag 25 maart om 9:30 uur en duren tot circa 15.45 uur. Op beide velden (het hoofdveld en het trainingsveld) spelen de pupillen partijen van twintig minuten tegen elkaar.  Zondag beginnen de wedstrijden om 9:00 uur en staan vanaf 10:30 uur de eerste wedstrijden op het programma die tot de finale moeten leiden.

De pupillenteams verblijven komend weekend op diverse adressen in De Koog en omgeving waar ze door diverse gastenverblijven worden opgenomen. Tijdens het toernooi wordt er ook aan gezonde voeding gedaan: de PLUS zorgt ervoor dat er voor alle teams fruit klaar staat. De pupillen zijn gemiddeld negen jaar oud. De pupillen van Texel mogen een jaartje ouder zijn, zodat de spelers op gelijk niveau tegen elkaar kunnen spelen.

Clubs en bezoekers kunnen parkeren op het grote parkeerterrein nabij paal 21 vanwaar ze naar de velden van De Koog worden geleid. Titelverdediger van vorig jaar is KV Mechelen.

Texelse Courant

Geschreven door: Remco Koelewijn


Vorig bericht

Nieuws

Voortbestaan Texel Zoo bedreigd

Het voortbestaan van Texel Zoo wordt ernstig bedreigd. Het college stelt de gemeenteraad voor om geen omgevingsvergunning te verlenen voor het legaliseren van de Texel Zoo aan de Schorrenweg. Het college wil onder meer afzien van legalisering omdat het ‘geen toevoeging van dagrecreatie is die aansluit op de Texelse kernwaarden’. Martijn Padberg is overrompeld door het advies, waar hij gisteren zelf van in kennis werd gesteld. “We zijn hier al […]

today18 maart 2023 44

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%