Texel

Problemen laadpalen binnen maand opgelost

today25 maart 2023 12

Achtergrond

De problemen met laadpalen in Den Burg moeten binnen een maand zijn opgelost. Dat laat de gemeente, die overigens geen eigenaar is van de laadpalen, desgevraagd weten. Er zijn de nodige problemen met de toch al beperkt aanwezige oplaadpunten in Den Burg.

Afgelopen week stonden laadpalen bij Welkoop, de Albert Heijn, de Jumbo en bij het gemeentehuis in storing of waren buiten gebruik. Die bij de sporthal is niet te bereiken vanwege de aannemer van de Emmalaan. Hierbij moet geschreven worden dat de laadpaal bij het gemeentehuis vrijdag weer werkte.

Een voorlichter van de gemeente laat weten: “De laadpalen zijn niet in eigendom en beheer bij de gemeente Texel. Het is in eigendom van Total Energy, zij hebben een overeenkomst met de Provincie. Wij hebben wel regelmatig contact met Total Enegry over de defecte laadpalen. Er is ons toegezegd dat de reparaties binnen een maand worden uitgevoerd.”

Texelse Courant

Geschreven door: Remco Koelewijn


Vorig bericht

Overig

Workshop natuurfotografie voor Texelse jongeren

Op zaterdag 8 april, zondag 9 april, zaterdag 13 mei en zondag 14 mei geeft Stichting KidzKlix workshops natuurfotografie voor jongeren. De deelname is gratis. Je kan je opgeven via Activiteiten (acttexel.nl). Deze workshops worden mogelijk gemaakt door de gemeente Texel. De jongeren gaan samen met een professionele natuurfotograaf een natuurgebied op Texel bezoeken. De jongeren krijgen allemaal hun eigen fotocamera te leen. Het doel is om mooie natuurvondsten te fotograferen. […]

today25 maart 2023 17

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%