Gemeente

Postweg afgesloten in verband met herbestrating

today17 maart 2023 12

Achtergrond

20 maart t/m 5 april

De Postweg tussen de Muyweg en de Slufterweg is voor een periode van minimaal 2,5 week afgesloten.  De klinkerbestrating op dit stuk Postweg wordt namelijk opnieuw gelegd. De uitvoering start maandag 20 maart en is – afhankelijk van de juiste weersomstandigheden – voor Paasweekend klaar.

De bestrating is begin 2022 aangelegd maar de vlakheid blijkt onvoldoende. De vele wind en regen tijdens het aanbrengen van de klinkers heeft echter ongelijkheid in het wegdek veroorzaakt. Bij de kwaliteitscontrole door de gemeente werd duidelijk dat de vlakheid onvoldoende was.

Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Muyweg. Meer informatie over de wegwerkzaamheden aan de Postweg vindt u op www.opwegnaarnoord.nl.

Gemeente Texel

Geschreven door: Remco Koelewijn


Vorig bericht

Texel

Wintertooi

Zo, de kerstkaarten van dit jaar zijn klaar. Sneeuw op de boeten, ook leuk op ansicht met groeten. De vlokken klappen met kracht zeven recht in je gezicht. Dijken zijn om af te glijden, met of zonder slee. De schapen lijken grijs en zwart, de ganzen steken af; hun kleur beschut niet meer in ‘t witte gras. Na twee dagen zien wij weer krokus en speen, verlangen naar de lammerij […]

today14 maart 2023 10

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%