Overig

Paal 13 viert zaterdag 20-jarig bestaan

today13 mei 2023 19

Achtergrond

Mark Maas en Jan van Iersel van het radioprogramma ‘Paal 13 Hits & Classics’ van Radio Texel houden zaterdag 13 mei een marathon-uitzending van 9:00 tot 18:00 uur.

Het is twintig jaar geleden dat Mark en Jan met het radioprogramma begonnen en dat wordt de hele dag gevierd. De twee leerden elkaar kennen bij WET-radio, waar Jan in 2003 vrijwilliger was. Mark kwam belangstellend kijken en draaide een aantal keer mee in een uitzending met Jan om ervaring op te doen. De samenwerking beviel zo goed dat de twee bleven samenwerken.

Zaterdag wordt stilgestaan bij de historie van ‘Paal 13’ en wordt er de hele dag een breed scala aan muziek gedraaid, net zoals de twee elke zaterdagochtend doen. Belangstellenden kunnen van 9:00 tot 18:00 uur een kijkje nemen in de studio aan de Warmoesstraat in Den Burg als Jan en Mark bezig zijn met de marathon-uitzending.

Geschreven door: Aad Blaauw


Vorig bericht

Overig

Jazzband Eline op Radio Texel

Jazzband Eline was afgelopen vrijdag 12-05-2023 van 20:00 tot 22:00 uur live te horen in Vrijdagavondcafé Live van DJ Mike Jagger op Radio Texel.De Texelse band speelde live muziek, opgenomen in de Jugsound Studio van Radio Texel. De muziek werdt afgewisseld met interviews van de bandleden.Jazzband Eline bestaat uit:-Henk Vroom, contrabas.-Rob Hodzelmans, toetsen.-Bende Wiglema, gitaar (niet aanwezig).-Michiel Dijkman, gitaar.-Eline Jongejan, zang. Onderstaand de volledige uren om terug te luisteren Vrijdagavondcafé […]

today13 mei 2023 53 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%