Sport

Oosterend 2 is kampioen

today05 april 2023 10 1

Achtergrond

Het tweede zaalvoetbalteam van Oosterend nam vorige week donderdag al na vijf van de zes wedstrijden de kampioensbeker van de Texelse competitie in de tweede klasse in ontvangst. 

Na een spannende pot tegen directe concurrent Oosterend 4 en een 6-4 overwinning, bleek de winnaar van de competitie al beslist: Oosterend 2 heeft alle wedstrijden tot nu toe gewonnen.

Op de foto van links naar rechts: Kevin Huisman, Jacky Kooij, Maikel Beijne, Eddie Kalis, Lorens van Maldegem. Onder, van links naar rechts: coach Nico Kremer, captain Kenny Witte, Alexander Ellen, Daan Vlaming, Patrick Blom. Op de foto ontbreken Rick de Jong en Jordi Vermeulen.

Texelse Courant

Geschreven door: Remco Koelewijn


Vorig bericht

Provincie

Subsidie provincie: van tentoonstelling over afval tot scholenproject over recycling

De provincie biedt opnieuw subsidie aan voor stichtingen en verenigingen die met een activiteit de bekendheid en kennis over het onderwerp circulaire economie willen vergroten. Vanaf dit jaar kunnen ook onderwijsinstellingen in het (speciaal) basis- en voortgezet onderwijs subsidie aanvragen. De subsidie is bedoeld voor kleinschalige activiteiten die de inwoners van Noord-Holland laten zien wat het nut, de noodzaak en de kansen zijn van een circulaire economie. Na de succesvolle […]

today05 april 2023 5

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%