Overig

Informatiebijeenkomst Alzheimer Café Texel

today23 maart 2023 39

Achtergrond

Als opname in zicht komt

Max Nuijens (casemanager van Geriant) komt dinsdag 28 maart in het Alzheimer Café praten over opname van een naaste in het verpleeghuis. Dat is een van de moeilijkste beslissingen, waar je soms al maanden over loopt te piekeren. Het is pijnlijk om er als eerste over te moeten beginnen. Het kan je het gevoel geven dat je faalt en je voelt je waarschijnlijk machteloos. Daarom schuif je het besluit zo lang mogelijk voor je uit.

Max Nuijens neemt u deze avond mee in dit moeilijke proces. Hij bespreekt de praktische aspecten en de emoties die hieraan zijn gekoppeld.

Waar? In De Buureton, aanvang 19.30 uur. Toegang gratis, aanmelden is niet nodig.

Geschreven door: Remco Koelewijn


Vorig bericht

Overig

VVV Texel tekent voor 10 jaar bij

Vorige week tekenden Frank Spooren, directeur VVV Texel, en Joke de Boer namens Kantoorpand Emmalaan BV een nieuwe huurovereenkomst. Daarmee is de samenwerking verlengd voor nog eens 10 jaar.Het in mei 1993 opgeleverde gebouw aan de Emmalaan is een gezamenlijk project van VVV Texel, TESO, de gemeente en het Texelse bedrijfsleven. Dit jaar viert het pand dus haar 30-jarig jubileum. Het gebouw is na de aanpassing van het interieur mooier […]

today22 maart 2023 14

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%