Evenement

Dansvoorstelling Artex in Evenementenhal

today28 maart 2023 26

Achtergrond

Artex houdt zondag een grote dansvoorstelling. Deze begint om 15:00 uur en wordt gehouden in de Evenementenhal Texel op De Krim. De show heeft de titel: ‘Artex presents: The Great Dancing Circus’. 

“Om het jaar organiseert Artex Kunstenschool een grote dansvoorstelling, voorheen in de Burgemeester De Koninghal en de laatste keer in 2019 in de Evenementenhal. Door alle beperkingen van corona de afgelopen jaren hebben we geen grote uitvoering voor publiek meer kunnen organiseren, maar dit jaar gaat het weer gebeuren en wel op zondag 2 april 2023 in de Evenementenhal”, laat Artex weten.

Naast de dansleerlingen zullen ook het Jeugdtheater en het Jongerentheater van Artex meedoen. De beeldende afdeling heeft mooie decorstukken gemaakt.

Texelse Courant

Geschreven door: Remco Koelewijn


Vorig bericht

Nederland

De zomertijd gaat in, klok vannacht een uur vooruit

Vannacht gaat de zomertijd weer in. Om 02.00 uur gaat de klok een uur vooruit. Daardoor is het 's ochtends langer donker en 's avonds langer licht. Op de laatste zondag van oktober gaat de klok terug naar de standaardtijd die ook wintertijd wordt genoemd. Die laatste zondag valt dit jaar op 29 oktober. Sinds 1977 is alle EU-landen op hetzelfde moment de zomertijd van kracht, maar er is al […]

today25 maart 2023 7

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%