Nieuws

Asbest: weer uitstel sloop Drijverschool

today05 april 2023 17

Achtergrond

Vanwege administratief oponthoud bij het specialistische bedrijf dat asbest zou verwijderen bij de Jan Drijverschool in Den Hoorn, is de sloop van de voormalige school wederom opgeschort. Op 3 april zou worden gestart, nu verwacht de gemeente dat het afbreken na Pasen begint.

Vleermuizen en mussen zorgden eerder al voor uitstel. Dros Grondverzet neemt, als de asbest is afgevoerd, de sloop van het gebouw op zich. Dit neemt naar verwachting enkele weken in beslag.

De gemeente benadrukt dat de vertraging geen gevolgen heeft voor de planning van de woningbouw. De gemeente hoopt eind 2023 te starten met de bouw van 32 woningen (20 sociale huur). De selectieprocedure voor een woningbouwontwikkelaar loopt nog.

Texelse Courant

Geschreven door: Remco Koelewijn


Vorig bericht

Sport

Oosterend 2 is kampioen

Het tweede zaalvoetbalteam van Oosterend nam vorige week donderdag al na vijf van de zes wedstrijden de kampioensbeker van de Texelse competitie in de tweede klasse in ontvangst.  Na een spannende pot tegen directe concurrent Oosterend 4 en een 6-4 overwinning, bleek de winnaar van de competitie al beslist: Oosterend 2 heeft alle wedstrijden tot nu toe gewonnen. Op de foto van links naar rechts: Kevin Huisman, Jacky Kooij, Maikel […]

today05 april 2023 10 1

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%