Texel

UPDATE: Zoektocht naar vermiste Duitse vrouw

today09 april 2023 17

Achtergrond

UPDATE: De vrouw is in goede gezondheid gevonden. Waar de vrouw uiteindelijk precies gevonden is en waarom ze is weggegaan, kon de politie niet vertellen.

Hulpdiensten zijn op het eiland Texel een zoektocht gestart naar een vermiste Duitse vrouw. Ze is zaterdagmiddag “in zorgwekkende toestand” vertrokken van een camping in de buurt van De Cocksdorp en nog niet gevonden, meldt de politie. Via Burgernet is een oproep gedaan om naar de vrouw uit te kijken.

Een politiewoordvoerder spreekt van een massale zoekactie die is opgestart, waarvoor onder meer de politiehelikopter, speurhonden en het veteranen search team worden ingezet. Ook de Kustwacht heeft met een helikopter gezocht naar de vrouw.

De vrouw is 1,55 meter lang, 46 jaar oud, heeft blond haar en bruine ogen. Ze droeg een groene sjaal, blauwe jas en zwarte Nike schoenen en had een zwarte kleine rugzak bij zich. Aanvankelijk meldde Burgernet dat het ging om een 47-jarige vrouw.

Sommige media melden dat het zou gaan om een vermiste zwemster, maar de politiewoordvoerder weet niet waar dat bericht vandaan komt. “De vrouw is in gewone kleding vertrokken van de camping”, aldus een politiewoordvoerder.

Noordhollands Dagblad

Geschreven door: Remco Koelewijn


Vorig bericht

Evenement

Roparun houdt Vis- en Patatloop

De Texelrunners organiseren in de aanloop naar de Roparun, die tijdens Pinksteren plaatsvindt, diverse activiteiten om geld in te zamelen. Op 10 april (tweede paasdag) is de jaarlijkse Vis- en Patatloop in Oosterend. Er zijn aantrekkelijke routes uitgezet in de omgeving van Oosterend van zeven en twaalf kilometer. De zeven kilometer kan ook gewandeld worden. Inschrijven kan bij Het Cafeetje vanaf 14:00 uur, de start is om 14:30 uur. Deelname […]

today08 april 2023 18

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%